Petreceri Private

Cocktail-Box Romania

Vrei un punct special și neobișnuit pentru petrecerea ta? Vrei mai mult decât un bar de cocktail-uri normale? Vreți să oferiți oaspeților dvs. ceva special și unic?

Cu ajutorul mașinii noastre de cocktail puteți fi 100% sigur că toate aceste cerințe sunt îndeplinite în întregime. Cocktail-urile sunt combinate la o viteză uluitoare și la aceeași înaltă calitate, fără timpi de așteptare.

Indiferent dacă este vorba de un cocktail party sau de cocktail-uri ca o ofertă suplimentară pentru a vă extinde băuturile - suntem bucuroși să vă ajutăm în zilele speciale cu cocktail-uri cu/fara alcool și servicii de prima clasa.

Deci nu inchiriati Cocktail Box ca un cocktail bar mobil, ci experienta noastra in pregatirea si realizarea evenimentelor. Vă sprijinim în pregătirea planificării selecției si cantitatii de cocktail-uri. În plus, preluăm logistica și serviciul complet în timpul vacanței dvs., astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji față de oaspeții dvs. și să vă puteți bucura pur și simplu de ei înșiși.

Chiar dacă aveți idei cu puțin timp înainte sau în timpul evenimentului dvs., le vom implementa în mod flexibil și necomplicat și vă vom convinge cu cocktail-uri perfecte.

Suntem încântați să vă prezentăm oferta pentru:

  • Zile de nastere
  • Aniversari pentru copii
  • Nunti
  • Botezuri
  • Diplome de licenta, etc

De asemenea, pentru evenimente profesionale! Compania dvs. profită foarte mult de la o mașină de cocktail la târguri sau la celebrarea companiei.

FACEBOOK

Pinterest

Twitter

TOP