Despre noi

Rețeta noastră

Conceptul nostru, succesul tău!

Fă-ți oaspeții fericiți! Cu Cocktail Box, putem crea până la 500 de cocktail-uri proaspete și gustoase într-o oră, ceea ce reduce timpul de așteptare și coada interminabilă din fața unui bar. Astfel toată lumea își va păstra buna dispoziție și va savura băuturi premium în doar câteva secunde.

Știm mai bine decât oricine că barul poate fi punctul central al unui eveniment, iar Cocktail Box-ul nostru depășește limitele și îți oferă experiența unică pe care o căutai pentru evenimentul tău – un concept inovativ de echipamente, ingrediente, accesorii și design. Suntem specializați în servicii de bar adaptate pentru orice ocazie. Împreună planificăm și calculăm costurile pentru un eveniment de succes, iar toate nevoile și dorințele tale vor fi implementate de noi fara efort.

Secunde / Cocktail

Cocktailuri

Evenimente

Cocktailuri / oră

Rețeta noastră

Plăcerea întâlnește tehnologia

Aparatură de top – și mai presus de toate, o mare pasiune pentru cocktail-uri!

Ingrediente

Cele mai bune cocktail-uri necesită cele mai bune ingrediente. Calitatea și gustul sunt prioritățile noastre, iar fiecare băutură pe care o servim este proaspătă, niciodată premixată.

Echipament

Cocktail Box oferă un concept unic de echipamente de ultimă generație. Blend-uri de băuturi în câteva secunde și un design unic în lume. Locurile în care poate funcționa sunt aproape nelimitate, de la concerte și festivaluri, până la petreceri ale companiei, nunți, botezuri sau zile de naștere.

Service

Înalta tehnologie a cocktail box-ului permite o utilizare cât mai ușoară, astfel încât să te poți concentra doar asupra oaspeților. Consultanță, suport tehnic, livrare rapidă și de încredere – un concept full service.

Personalizare

Cele mai bune cocktail-uri necesită cele mai bune ingrediente. Calitatea și gustul sunt prioritățile noastre, iar fiecare băutură pe care o servim este proaspătă, niciodată premixată.
Foto & Video

Înveselim fiecare eveniment

Serviciile de bar, reinventate

Copyright © Cocktail Box