Ți-ar plăcea să ai propria afacere?

Inovator și profesionist

Băuturi premium

Design unic

Brand german

Profită de oportunitatea de a deține propriul tău Cocktail Box

Dacă ești un antreprenor în devenire, pasionat de cocktail-uri, care își dorește să se distreze în timp ce câștigă bani, atunci Franciza Cocktail Box este pentru tine. Cocktail-urile cu sau fără alcool câștigă o cotă de piață din ce în ce mai mare, pe măsură ce gusturile devin mai sofisticate, iar barul nostru mobil este ideal pentru a exploata această tendință în creștere. Poți fi prezent cu un cocktail bar la petreceri private, nunți, aniversări, festivaluri, evenimente sportive, evenimente culturale sau baluri de universitate. Cu un potențial la fel de mare sunt evenimentele corporative și expozițiile, în care companiile doresc să-și distreze personalul, clienții sau partenerii de afaceri.

Hai să ne cunoaștem!

O afacere la cheie

De ce să alegi franciza Cocktail Box România?

Avantajul de-a fi proprietar de franciză Cocktail Box este flexibilitatea pe care ți-o oferă. Mai mult, poate fi și “biletul” tău de participare la câteva evenimente grozave.

Vei fi într-un format de afacere încercat și testat, având sprijinul persoanelor care fac asta de ceva timp. Vei deține o afacere, dar nu vei fi singur. Suntem pasionați de acest domeniu, ne pasă de brandul nostru Cocktail Box și îi vom ajuta pe toți francizații noștri să obțină succesul unui sistem de bar complet și bineînțeles, să se distreze la fel de mult ca noi.

Pin

Umiditate: U=10 ±2%

Densitate: ϱ ~ 500 kg/m³

Stejar

Umiditate: U=10 ±2%

Densitate: ϱ ~1000 kg/m³

Meranti

Umiditate: U=10 ±2%

Densitate: ϱ~750 kg/m³

Franciza Cocktail Box

O AFACERE UNDE PLĂCEREA ÎNTÂLNEȘTE TEHNOLOGIA

Training

Împărtășim cu tine tot know-how-ul nostru

Suport Marketing

Tehnici pentru a te ajuta să crești vânzările

Eficiență

Poți face până la 500 de cocktail-uri pe oră

Rentabilitate

O afacere rentabilă în doar câteva luni

Inovație

Preparate inedite și personalizate, în doar câteva secunde

Branding

Iluminare LED reglabilă individual, în funcție de tematica evenimentului
Cocktail Box România

Conceptul nostru, succesul tău

Conceptul nostru

Cocktail Box este un aparat de cocktail-uri profesional, complet automat, care prepară băuturi în doar câteva secunde. Calitatea este piatra noastră de temelie, iar la asta se adaugă unicitatea pe care o aduce tehnologia de vârf.

Succesul tău

Cocktail Box pune la dispoziţie un sistem performant de furnizare a serviciilor de bar, strategii pentru creşterea vânzărilor şi fidelizarea clienţilor, iar antreprenorul se bucură de avantajul de a nu construi o afacere de la zero.

Hai să ne cunoaștem!

Serviciile de bar, reinventate

Copyright © Cocktail Box