Evenimente corporate

Organizarea de evenimente corporate poate fi solicitantă, mai ales dacă vă doriți ca acesta să fie unul memorabil printre participanți. Trebuie plănuit în detaliu, iar greșelile evitate pe cât de mult posibil. Noi înțelegem că evenimentele sunt diferite, așa că vom lucra împreună la o ofertă personalizată care va reprezenta cu succes povestea companiei. Fie că este vorba de o petrecere internă, o conferință sau de un eveniment de lansare, noi livrăm soluții de băuturi unice. De asemenea, oferim opțiuni de branding pentru a reflecta cât mai bine identitatea companiei.

Solicită ofertă

Creează o impresie fantastică

Cozi prea lungi la băuturi, cocktail-uri prea dulci, cu prea mult sau prea puțin alcool? Cum ar fi ca o băutură să fie gata în 6 secunde, amestecată perfect și proaspăt de fiecare dată? Cu Cocktail Box, un bar mobil complex, orice invitat obține cocktail-ul perfect, experimentând un efect WoW.

Surprindeți-vă colegii, clienții și oaspeții cu un serviciu distinct și o selecție de cocktail-uri personalizate în funcție de tematica evenimentului. Fie că este vorba de băuturile inovativ realizate sau de barul nostru captivant, creăm un punct de socializare și garantăm un impact pozitiv în timpul evenimentelor corporate.

La ce evenimente poți închiria un Cocktail Box?

Încântă-ți participanții cu un stil nou și inovator de cocktail catering! Indiferent de selecția preferată de băuturi, The Cocktail Box poate crea un meniu personalizat pentru a se potrivi perfect evenimentului companiei.

Suntem specializați în crearea unor băuturi premium, din ingrediente proaspete și de calitate, pentru:

 • Lansări
 • Festivaluri
 • Petreceri de Crăciun
 • Aniversări
 • Conferințe
 • Întâlniri, etc.

  Foto & Video

  Înveselim fiecare eveniment

  Serviciile de bar, reinventate

  Copyright © Cocktail Box