Evenimente

Cocktail-Box Romania

Evenimente ale companiei

Știi ce?
Încă o dată, unul dintre barurile de cocktail-uri obișnuite la evenimentul tău cu coadă lungă, cocktail-uri prea dulci, prea mult sau prea puțin cu alcool în cocktail ...

Acesta este sfârșitul! Cu Cocktail Box, o mașină de cocktail mobil ca sistem complet de baruri, putem garanta că tu și oaspeții tăi obțineți cocktail-uri rapide și perfecte, amestecate proaspăt de fiecare data și experimentând un efect WoW. Surprindeți-vă colegii, clienții și oaspeții cu un punct culminant, o selecție de cocktail-uri în funcție de dorințele dvs. și un serviciu distinctiv.

Suntem încântați să vă prezentăm o ofertă răcoritoare pentru:

  • Recepție,
  • Festival de vară,
  • Petrecere de Craciun,
  • Aniversare,
  • Conferințe,
  • Întâlniri, etc.

Pur și simplu rezervați cu noi și extindeți oferta de băuturi pentru cocktail-uri perfecte, rapide și proaspete. Incantati oaspeții dvs. cu un stil nou și inovator de cocktail catering! Vă vom oferi un serviciu complet de 24 de ore, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de efort suplimentar și oferim servicii de catering cu cocktail-uri profesionale.

Apropo, Cocktail Box poate fi, de asemenea, închiriat pentru evenimente private!

Evenimente mari

Dorim să sprijinim și să susținem organizarea de cocktail-uri, efectiv și mai eficient  în ceea ce privește pregătirea, procesul, logistica și personalul.

Preluam intreg serviciul de cocktail mobil de catering cu unul sau mai multe bar-uri mobile, integram personalul nostru in conceptul de runner la cerere, asigurandu-ne ca vizitatorii/clientii vor avea timpi de asteptare mici si se vor concentra pe eveniment si desigur pe cocktail-uri delicioase.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune cocktail-uri din lume, puteți fi sigur că veți găsi un cocktail potrivit pentru dvs. Există, de asemenea, posibilitatea ca noi să putem face planificarea, punerea în aplicare la fața locului și să lucrăm fără personalul nostru de serviciu, dacă acest lucru există deja.

FACEBOOK

Pinterest

Twitter

TOP