Expoziții

Toată lumea știe cât de greu este să fii observat la expozițiile din industrie. Cocktail barurile mobile sunt o modalitate de-a atrage atenția și ocazia perfectă ca afacerea ta să rămână în memoria participanților pentru o lungă perioadă de timp. Cu Cocktail Box, putem crea până la 500 de cocktail-uri într-o oră; din ingrediente de calitate, dozate perfect, cu sau fără alcool. Fie că îți dorești un concept formal sau ceva puțin mai extravagant, livrăm soluții adaptate ție, companiei și produsului tău.

Barul nostru mobil este modalitatea perfectă de-a atrage vizitatorii la standul expozițional și de a crea un impact. Poate fi integrat în stand sau individual și în plus, poate fi personalizat pentru a maximiza succesul expoziției.

Încurajează participanții să interacționeze cu tine

Ai petrecut mult timp punând la punct pitch-ul și standul, dar cum te poți asigura că participanții se opresc și vorbesc cu tine? În direcția asta, barurile expoziționale s-au dovedit a fi eficiente și pot ajuta la crearea unor puncte de interes. O modalitate excelentă de-a adăuga contacte în baza de date este să oferi celor care vizitează standul un cocktail sau o băutură gratuită, în schimbul unei cărți de vizită.

Solicită ofertă

Cocktail Box - ambasador de brand

Oferim design personalizat pentru bar, cu logo-ul sau culorile companiei tale. Mai mult, putem realiza împreună un meniu tematic de băuturi, adaptat culorilor sau punctelor forte ale companiei. Astfel, atenția la detalii îi va impresiona pe cei care îți vor vizita standul. Chiar și cei care nu consumă alcool vor fi impresionați, deoarece Cocktail Box are în meniu și o selecție de băuturi nealcoolice delicioase, din care vizitatorii pot alege.

Închirierea unui bar mobil – instrument de marketing

Un cocktail bar inovativ este, de asemenea, perfect pentru lansarea unui produs în cadrul expoziției, deoarece ajută la crearea unei atmosfere fantastice și atragerea potențialilor clienți. În plus, nu rata ocazia de a încuraja oamenii să împărtășească fotografii din fața barului brand-uit pe social media; la urma urmei, cine nu iubește un selfie cu un cocktail delicios, făcut în 6 secunde?

Dacă îți dorești să ai cel mai popular stand, serviciile noastre complete de cocktail bar promit să adauge savoare oricărei expoziții.

    Foto & Video

    Înveselim fiecare eveniment

    Serviciile de bar, reinventate

    Copyright © Cocktail Box