Despre

Bine ati venit in lumea Cocktail Box!

Cocktail Box ofera un concept unic de echipamente, ingrediente, accesorii si materiale de publicitate. Impreuna planificam si calculam costurile pentru un eveniment de succes!

Reprezentam:

  • Consultare excelenta bazata pe nevoile dvs.
  • Inovatie
  • Aparat usor de utilizat si prietenos
  • Servicii foarte apreciate

Ingrediente de top – si mai presus de tot … o mare pasiune pt. cocktail-uri!

Excelent Service

Conceptul nostru pt. succesul tau – totul de la o singura sursa!

Echipament

Barul nostru profesionist ofera rapid dar cu mare atentie cocktailuri delicioase. Acesta se adapteaza nevoilor dvs. pt. evenimente mai mari sau mai mici.

Ingrediente

Cele mai bune cocktail-uri necesita cele mai bune ingrediente. Calitatea si gustul sunt prioritatile noastre cele mai mari! Bucurati-va de cocktail-urile noastre sau creati-va dvs. unul.

Service

Inalta tehnologie a cocktail box-ului va permite o pregatire cat mai usoara astfel incat va puteti concentra doar asupra oaspetilor dvs. Consultanta, suport tehnic, livrare rapida si de incredere – un concept full service.

Materiale de publicitate

Publicitatea impulsioneza cumpararea cu materialele noastre si cresterea vanzarilor impreuna cu satisfactia clientilor! Oferim tot ce aveti nevoie pt. a face barul si produsele dvs. sa iasa in evidenta – de la steaguri, la postere, roll-up, spidere si imbracamintea staff-ului.

FACEBOOK

Pinterest

Twitter

TOP