Expozitii

Cocktail-Box Romania

Petreceri privateCocktail-urile de la targurile comerciale sunt ceva special - dar unic, esti doar tu, si Cocktail Box-ul tau customizat,parte integrata a unui cocktail bar mobil si cocktail-uri adaptate tie, companiei si produsului tau. Integrăm cocktail-urile ca parte integrantă și coordonată în toată apariția expoziției. Atrageți clienții existenți și  clienți noi în standul dvs. Puneți un accent suplimentar cu propriul bar de cocktail-uri, care vă va invita oaspeții  să stea la cabina dvs. cu cocktail-uri fără alcool si/sau cu alcool.

Pentru a creste personalitatea si efectul de reclama, paharele pot fi printate impreuna cu denumirea proprie a cocktail-urilor.De asemenea, colectăm cărțile de vizită ca "plată" pentru cocktail-urile dvs. Tu și creativitatea noastră comună pentru a maximiza succesul expoziției sunt fără limite și suntem gata pentru orice! Oferim toate acestea ca un serviciu all-inclusive, astfel încât să nu aveți niciun fel de bataie de cap cu Cocktail Box-parte a expoziției. Așadar, vă rugăm să aveți grijă de clienții și cumparatorii dvs. și vă ajutăm să vă asigurați că standul dvs. este o sursă bună de material de conversație.

Te-ai gândit vreodată la un standparty? Cu Cocktail Box, putem crea până la 500 de cocktail-uri proaspete și perfecte într-o oră, ceea ce va pune oaspeții dvs. în cele mai bune dispoziții și vă va păstra standparty-ul amintit pentru o lungă perioadă de timp.

FACEBOOK

Pinterest

Twitter

TOP